5 Kilon Laihdutus - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

5 Kilon laihdutus - Laihdu 5kg?

Miten 5 Kilon laihdutus on tehtävissä?

Mitä on tarpeen kropan rasvanpolttoon ja rasvaprosentin vähentämiseen? Siihen, että esim 5kg laihdutus onnistuisi, ainoastaan paastoaminen tai syömisen lopettaminen ei todellakaan pelkästään ole tarpeeksi. On erittäin tärkeää että kropasta poistuu ylimääräinen rasva, ei neste ja lihakset. Jotta kehosi rasvan määrä laskisi on otettava käyttöön perinteisesti tiedetyt keinot ja yhdistettävä nykylääketieteen tutkimusten tarjoamat opit. On tärkeää käsittää miten kehomme hyödyntää polttoaineeksi rasvaa ja mitkä keinot tarjoavat tehokkaimman tien laihtumiseen ja terveelliseen pitkäjänteiseen painonhallintaan.

Nyt on siis tullut se hetki valmistautua niin mielen kuin sydämenkin puolesta sitoumukseen kohti terveellistä painonhallintaa.

Etsit parhaillaan luultavasti toimivaa menetelmää päästä eroon muutamasta ylimääräisestä kilosta laihduttamisen avulla. Tämä kirjoitus on sulle paljon hyödyllisempi jos kerron jo heti aluksi mitä tarvitaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja vaikkapa juuri 5 kilon laihdutustavoitteeseen.

Yksinkertaisesti, yksi suurimmista tekijöistä on henkinen valmistautuminen. Kyllä, se on todellakin HYVIN tärkeää. Ilman sitoutumista, tähän tavoitteeseen pääseminen on hankalaa ja 5 kilon laihdutus ei luultavasti tule onnistumaan. Tai kenties onnistuu, mutta paino palaa takaisin heti dietin loputtua.

Rasvanpoltto ja kehon rasvaprosentin alentaminen on oikeastaan pääpiirteissään kohtuullisen helppoa. Isohko ongelma saattaa aluksi olla liika POHTIMINEN ja suunnittelu sen sijaan että ALKAISI TEHDÄ asialle jotakin.

On pari seikkaa jotka sinun täytyy huomioida päästäksesi eroon ylimääräisisät kiloista joita rasvan muodossa kehossasi on. Sitten kun koet olevasi valmis tekemään nämä jutut, tulet saamaan hyviä tuloksia.

Pitkäjänteinen painonhallinta on pikaisia oikoteitä paljon parempi ratkaisu.

Jonkun täytyy tehdä työtä ja nähdä vaivaa tuloksia saadakseen (tarkoittaa SINUA). Sinun täytyy siis ottaa itseäsi tiukasti niskasta kiinni ja hyödyntää ammattilaisten ja painonhallintaan perehtyneiden ihmisten vinkit ja opit.

No miten 10 kilon laihdutus pysyvästi sitten toimii?

Laihdu 10 kiloa... se on mahdollista. Se vaatii todellakin vaivannäköä, mutta se palkitaan kyllä positiivisten tulosten muodossa.

Tässä 3:n askeleen pikavinkit.

1. Ota selvää päivittäisestä kalorinsaannista ja kulutuksesta. Esim täältä Laihduttaminen.org Kalorilaskuri. Päällimmäinen tarkoitus on kehittyä hieman arvioimaan mitä sitä suuhunsa oikein laittaa ja minkälaisessa tasapainossa ruokavalio keskimäärin onkaan. Päämääränä ei todellakaan ole orjallisesti mitata ja analysoida jokaista suupalaa loppuelämäsi ajan. Täytyy vain päästä tarpeeksi hyvään tasapainoon ja tulla tietoiseksi edes jollain tasolla siitä mitä sitä suuhunsa keskimäärin laittaa.

2. Sinun tulisi alkaa harrastamaan liikuntaa, esimerkiksi kävelyä noin 3-5 kertaa päivässä suunnilleen 30-60 minuuttia kerrallaan. Paras on tehdä se tyhjällä mahalla, jolloin keho käyttää omaa rasvaa polttoaineeksi ja lopputuloksena on laihtuminen kun rasvaa poistuu kehosta. Hyvä vinkki muistaa myös on, että ei kannata syödä kuin vasta n. 30 min kun olet lenkiltä palannut. Tämä siksi, että keho jatkaa rasvanpolttoa jonkin aikaa kuntoilun päättymisen jälkeenkin, koska aineenvaihdunta on urheilun seurauksena nopeampaa. Jos mitenkään mahdollista, ota se liikunta minkä teet tosissaan äläkä ainakaan alun totuttelujakson jälkeen pyri aina menemään siitä kohtaa mistä aita on matalin. Kuuntele toki kehoa ja ole varovainen, ettei urheiluvammoja synny. Jos joku tuntuu pahalta, hidasta tahtia, tai lopeta ja ota selvää mistä se johtuu.

3. Ole välittämättä vaikka aikaisemmin olisitkin yrittänyt laihduttamista, mutta kenties epäonnistunut. Kun nyt päätät sitoutua, saat kyllä tuloksia. Se kuuluu elmään, että Välillä tulee notkahduksia ja huonompia aikoja, mutta niistä noustaan. Laihdu siis nyt se 5 kg ja ala nauttia elämästäsi. Viiden kilon tai enemmänkin laihduttaminen on todellakin mahdollista.

Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

  
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Nopea painonpudotus
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutusleikkaus
  
- Laihdutustuotteet

  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)