Helppo liikunnan aloittmainen - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolleLiikunnan aloittaminen helposti!

Moni tekee usein sen virheen liikuntaharrastusta aloittaessaan, että se tapahtuu nollasta-sataan päivässä. Eli päätät alkaa juoksemaan ja ensimmäisen viikon juokset tunnin päivässä. Ja se tekee pahaa. Nopeasti huomaat, että innostuksesi laskee ja kohta tämä alkava kuntoilu on vain muistaa vaan.

Näin ollen on tärkeää, että aloitat rauhallisesti. Hyvä aloitus tahti olisi vaikka 30 minuuttia reipasta kävelyä kolme kertaa viikossa. Olisi hyvä, että sinulla on lenkin jälkeen on sellainen olo, että hieman jäi vielä varastoon. Tämä helpottaa sitten sitä seuraavaa lenkkiä verrattuna siihen, että seuraavan kerran kun olet lähdössä lenkillä, muistat vaan kuinka kamalaa viimeksi oli kun puoli-kuolleena pääsit kotiin.

Aikaisemmin mainitsinkin jo rutiineista. Ne ovat erittäin tärkeitä myös tässä urheilun aloittamisessa. Kun alat kävelemään vain kolme kertaa viikossa puoli tuntia kerrallaan, kuukauden päästä tästä on tullut sinulle rutiini, ja yllättäen jos et pääsekään liikkumaan, tuntuu se pahalta. Olet toisin sanoen siis omaksunut liikunnan osaksi elämääsi ja sinä teet sitä mielelläsi. Voit sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa myös pidentämään lenkkejäsi vaikka aluksi 45 minuuttin per kerta ja sitten kokonaiseen tuntiin. Yksi mahdollisuus on myös alkaa pikku hiljaa hölkkäämään jos haluat. Se ei tosin ole pakollista, koska rasvanpoltossa kävely toimii ihan hyvin. Voit myös lisätä viikottaista lenkkimäärää, mutta suosittelen että et kuitenkaan joka päivä ala lenkkeilemään, on hyvä pitää välipäiviä, jolloin kroppa saa palautua rasituksesta.

Muita hyviä liikuntamuotoja ovat jo edellä mainittu juokseminen tai hölkkääminen (kannattaa olla hyvät kengät, että se ei pidemmän päälle rasita polvia) tai vaikkapa uiminen.

Ja jos sinua mietityttää milloin on paras päivä aloittaa liikkuminen... vastaus on... TÄNÄÄN! Jos kävelet yksin, voit vaikka kuunnella musiikkia samalla. Itse olen tykästynyt erilaisiin äänikirjoihin, joita kuuntelen samalla kun lenkkeilen. Tietysti jos pyydät kaverin mukaan niin siinä on sinulle juttuseuraa. Lenkkikaveri myös auttaa sinua raahautumaan sinne lenkkipoluille niinä päivinä kun ei välttämättä kiinnostaisikaan!

Kaikkein parasta liikunnassa, oli se sitten kävelyä tai uintia, on se hyvänolontunne mikä sinulle suorituksen jälkeen tulee. Raitis ilma tosiaan tekee sinulle hyvää!Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)