Vähä-hiilihydraatti dieetti - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä siitä kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti, laihdutuskuuri ja painonhallinta tietoa!

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolleVähä-hiilihydraatti dieetit ( karppaus ), mikä on sopiva sinulle? Vai onko mikään?

Nykyään nämä matala tai vähä hiilihydraatti dieetit ovat suuressa suosiossa. Tätä dieetti-tyyppiä kutsutaan monilla eri nimillä kuten low carb, karppaus, ala-karppaus, matala-hiilihydraatti dieetti tai vähä-hiilihydraatti dietti. Tähän liittyen löytyy kaikkea kirjoista, ilmaisista ravintosuunnitelmista, netti diettaus sivustoista ihan tuhansiin erilaisiin low carb resepteihin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovatkin hyötyneet näistä dieeteistä. Tunnetuin näistä lienee Atkins Dieetti (katso artikkelini siitä). Muita suosittuja ovat South Beach Dieetti, Zone Dieetti sekä Suzanne Sommers Dieetti. Jokainen näistä dieeteistä sisältää ravinto-oppaoita, reseptejä sekä muita hyödyllisiä vinkkejä siihen kuinka sinä pystyt laihduttamaan ja sen jälkeen pitämään uuden painosi kurissa.

Jos parhaillaan mietit jonkun vähä-hiilari dieetin aloittamista, muista että jokainen näistä dieeteistä säätelee jokapäiväistä hiilihydraattimäärän saantia, joissakin hiilareita syödään todella vähän, joissakin enemmän. Valitettavasti vähä-hiilari ruokavaliot eivät välttämättä ole sinun juttusi jos erityisesti pidät leivästä, perunasta sekä pastasta. Jos taas pystyt elämään liki ilman näitä, low carb ruokavalio voi olla juuri sinua varten! Näissä dieeteissä turvaudutaan enemmän hyviin (kala, rypsi, olivii, omega3) rasvoihin sekä proteiiniin (lihaan, varsinkin vaaleaan lihaan kuten kana, kalkkuna sekä kalaan, maitorahkaan, raejuustoon ja pähkinöihin).

Nämä ns. matala-hiilihydraatti dieetit rajoittavat päivittäistä hiilihydraattien määrä mitä ruuan muodossa sisääsi ahdat siltikään rajoittamatta varsinaisesti syömistä siten, että sinulla on jatkuvasti nälkä. Netistä löydät todella maukkaita reseptejä, joihin varmasti koko perheesi ihastuu.

South Beach dieetti on vähemmän tarkka päivittäisistä hiilari määristä kuin vaikkapa Atkinsin dieetti. Zone dieetti ja Suzanne Sommers dieetti taas yhdistelevät enemmän tiettyjen ruoka-aineiden yhdistelyyn, jotta kehon oma rasvanpoltto toimisi mahdollisimman tehokkaasti. On myös olemassa muita hieman vähemmän tunnettuja dieettejä, jotka voivat toimia ihan yhtä hyvin kuin nämäkin.

Low carb ruokavalion ja elämäntyylin aloittaminen vaatii kyllä itsekuria sekä tahtoa, mutta se voi olla todella tehokas keino ottaa vihdoin se askel kohti terveempää elämäntapaa sekä päästä eroon niistä ikävistä liikakiloista. Tästä itselläkin on positiivisia kokemuksia! Ja jos minä pystyin siihen, pystyt sinäkin!! Tärkeää on vain tutustua eri vaihtoehtoihin ja päättää seurata jotakin niistä. Ei pidä koittaa jotakin dieettiä vain muutaman päivän ja sitten siirtyä seuraavaan. Laihdutus niinkuin muutkin tärkeät asiat elämässä vaativat sitoutumista.

Ei mikään tapahdu yhdessä yössä, vaikkakin tulokset näitä dieettejä käytettäessä alkavatkin näkyä jo muutamissa päivissä. Kuitenkin... alku on aina hankalin. Olisi hyvä jos aloittaisit dieetin vaikkapa ystäväsi kanssa, jolloin olisi kokoajan toinen tsemppaamassa jos usko meinaa itseltä loppua. Tukea voi hakea myös netin keskustelufoorumeista. On myös olemassa turvallisia lisäravinnevalmisteita auttamaan prosessia. Niistä voi kysellä minulta suoraan, jos kiinnostaa. En halua niitä kenellekään väkisin tyrkyttää.

Mainio suomenkielinen keskustelufoorumi, mistä voit etsiä vaikkapa tukea karppaamisellesi, täältä löydät kaiken tiedon alakarppaamiseen liittyen: karppaus.info/

Hyviä ja huonoja puolia löytynee lisää, mutta tuossa nyt oli muutama. Sinun kannattaa jutella lääkärisi kanssa ennenkuin alat kovin dramaattisia muutoksia ruokavalioosi tekemään. Tee se myös varsinkin silloin jos olet alle 18v, raskaana tai imetät. Nämä vinkit on tarkoitettu vain tiedon saamiseksi, en ota mitään vastuuta jos päätät kokeilla niitä.Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)