"Ovatko Kalaöljyn sisältämät Omega 3 rasvahapot oikeasti hyödyllisiä, vai ovatko nämä vain tarpeetonta huijausta?"

- Laihduttaminen.org


Laihdutusvinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

Kalaöljyn sisältämät Omega 3 rasvahapot voivat edistää terveyttäsi!

Terveydelliset vaikutukset kalaöljyn sisältämissä omega 3 rasvahapoissa ovat loistavia! Tutkijat ovat todenneet omega 3:n tuomat hyödyt jo vuosikymmeniä sitten. Ensimmäisen kerran kalaöljyn terveyteen vaikuttavat asiat tulivat ilmi 1970-luvulla kun tanskalaiset alkoivat tutkia eskimoiden terveyttä ja sillon huomattiin sidos omega 3 rasvahappojen saannin ja terveyden välillä. Myös itse olen henkilökohtaisesti ollut kiinnostunut terveydestäni jo pidemmän aikaa.

Olen huomannut, että kalaöljyn sisältämillä omega 3 rasvahapoilla on kyky parantaa terveyttä liki jokaiselle tällä planeetalla. Syy tähän on siinä, ettei moni saa tarpeeksi omega 3:sta nykyisestä ruokavaliosta. Kalaöljyn luontainen lähdehän on tietysti kalassa, mutta vaikka useimmat meistä kalaa suhteellisen säännöllisesti nauttivatkin, saattaa silti omega 3 rasvahappojen saanti jäädä liian vähäiseksi ruokavaliossamme. Rasvainen kala, kuten lohi on erinomainen lähde kalaöljylle, josta saamme tarpeelliset omega 3 rasvahapot.

Kaiken kaikkiaan, katsotaan seuraavaksi viittä tieteellisesti todistettua asiaa terveyteen liittyen, johon kalaöljyn omega 3 rasvahapot voivat positiivisesti vaikuttaa.1. Laihdutus

Laihdutettaessa, tai siis kehon rasvaprosenttia laskiessa, on tärkeää turvata hyvän rasvan saanti, jotta keho tottuu käyttämään rasvaa polttoaineenaan ravinnon lisäksi myös kehosta suoraan. Eli missään nimessä ei pidä lopettaa rasvan syöntiä dieetillä ollessaan. Rasvaista kalaa, kuten lohta olisi hyvä olla ruokavaliossa samoin kuin kalaöljyä ravintolisänä, josta sitten saat tarvitsemasi omega 3 rasvahapot.

2. Mieliala

Tämä on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Kun aloin ottamaan korkealaatuisia kalaöljy kapseleita, huomasin vähitellen mielialani kohonneen ja ainakin olin aistivani olevani hieman paremmalla tuulella keskimäärin. Tämä johtuu pitkälti siitä, että omega 3 rasvahappo auttaa kehoa kuljettamaan luontaista "mielialalääkettä" nimeltä serotoniini. Eli tuntemani vaikutus ei siis voi pelkästään lumetta olla. Tämä on myös todella hyvä syy nauttia omega 3 rasvahappoja kalaölyn muodossa kun olet laihduttamassa, varsinkin jos ruokavalio on tiukka ja pinna tuppaa olemaan hieman normaalia kireämmällä.

3. Masennus

Useat kliiniset tutkimukset ovat todenneet, että omega 3 rasvahapot voivat ennaltaehkäistä, vähentää ja joskus jopa liki poistaa masennuksen ilman mielialalääkkeitä. Tämä kalaöljyn ominaisuus on erittäin vaikuttava. Suosittelen sinua tutustumaan itse syvemmin näihin tutkimuksiin, etkä vain sokeasti luota minun sanaani, koska siten opit parhaiten asiasta.

4. Sydämen asialla

Olen varma, että olet tietoinen siitä, kuinka tehokkaita omega 3 rasvahapot voivat olla pitämään sydän mahdollisimman terveenä ja vahvana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että omega 3 rasvahapot voivat merkittävästi vähentää riskiä sydänkohtaukselle ja auttaa sinua jos olet jo kärsinyt yhdestä. Ennaltaehkäiseminen on tärkeää ja todellakin yksi hyvää syy nauttia kalaöljyä.

5. Raskaus

Raskaana oleville naisille usein suositellaan nauttimaan omega 3 rasvahappoja kalaöljyn muodossa terveellisen ruokavalion lisänä jo vauvankin takia. Tutkimukset ovat paljastaneet, että ne äidit, jotka nauttivat omega 3 rasvahappoja ennen raskauden alkua, sen aikana ja jälkeen synnyttävät keskimäärin terveempiä ja iloisempia lapsia.

Jos olet vielä epävarma siitä, onko omega 3 rasvahapoista sinulle hyötyä, suosittelen tutustumaan lisää aiheeseen. Esimerkiksi googlen avulla tietoa löytyy valtavasti. Muista siis, että rasvainen kala kuten lohi ja kalaöljy sisältävät runsaasti omega 3 rasvahappoja. Ongelmaksi yleensä vain tulee, että suurin osa meistä ei nauti kalaa kuin maksimissaan yhden kerran viikossa, jolloin emme saa tarpeeksi tarvitsemiamme omega 3 rasvahappoja. Tähän kalaöljyravinnelisät tuovat kätevän ja helpon muutoksen.

Omega 3 rasvahappoja on tarjolla useimmissa terveyteen liittyvissä kaupoissa, mutta jos haluat hyödyntää alle olevan tarjouksen 2 kuukauden ilmaisesta omega 3 vapaakierto ravintolisä-erästä. Saat sen allaolevan linkin kautta. Samalla myös varmistat, että ne eivät pääse loppumaan. Miten vaan päätätkin, ostit sitten mistä vaan, suosittelen lisäämään omega 3 rasvahappoja ruokavalioosi.

1. Saat 2kk:n erän ilmaiseksi kun liityt jäseneksi:


2. Maksa vain postikulut 30 paivan erästä:


Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Täytä etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin laatikoihin niin lähetän sinulle ilmaisen raportin ja viikottaisen vinkin laihduttamiseen!
Etunimi:
Ikä (alle 18, yli 18, yli 50):
Sähköpostiosoite:
(en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa)


Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)