Zone Dietti - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

Ylipaino ei ole sinun vikasi, näitä asioita kukaan ei ole vain kertonut sinulle aikaisemmin!

Laihduttaminen on periaatteessa helppoa. Kulutat vain enemmän kuin mitä päivittäin syöt. Tämä taas onnistuu syömällä vähemmän tai kuluttamalla enemmän. On olemassa paljon erilaisia dieetti sekä laihdutuskuuri menetelmiä ja tälle sivustolle olenkin kerennyt mahdollisimman paljon olennaista tietoa eri mahdollisuuksista. Liikunnan lisääminen toki auttaa kuluttamaan enemmän, mutta ruokavaliolla on myös suuri vaikutus siihen, kuinka painonhallinta onnistuu. " Laihdu nopeasti ", "laihdu ilman nälkää " sekä " laihdu helposti " ovat asioita, joihin monet toivovat löytävänsä keinon, mutta onko sellaisia keinoja olemassa? Sen saat pian selville.

Itse olen kamppaillut painon kanssa suurimman osan elämästäni ja tiedän tarkalleen miltä sinusta tuntuu. Välillä nolottaa ahtautua liian tiukkoihin vaatteisiin, ei voi pitää sellaisia vaatteita joita haluaisi ja välillä on muuten vaan epämukava olo liikakilojen takia. Tavallaanhan se on ihan hölmöä, koska jokaisen pitäisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on... muttei se ole niin helppoa, se itsekritiikki vain takoo siellä takaraivossa. "Miksen minä voi vaan laihtua..?". Niin monta kertaa aloitin dieetin tai lenkillä käynnin, mutta kerta toisensa jälkeen palasin takaisin epäterveellisille tavoilleni, tämä tapahtui yleensä vielä varsin pian. Joskus paino putosi, mutta jonkin ajan päästä se tuli takaisin ja joskus jopa korkojen kera. Sinä olet myös ehkä joskus kokeillut erilaisia diettipillereitä tai tv-shopin v3-minuuttia-päivässä ihme-koneita vain todetaksesi etteivät ne ollutkaan avaimet autuuteen. No onneksi nyt voin kertoa, että sinun ei enää tarvitse etsiä sitä uutta "taika-sauva" ratkaisua. Avaimet helppoon painonpudotukseen ovat nyt ulottuvillasi.

No näitä lupauksiahan on kuultu ennenkin...mikäs tässä nyt sitten niin erikoista on?! No lue vielä hetki niin kerron sinulle muutaman esimerkki asian joita tulen käymään läpi. Aina ne tärkeät ja toimivat asiat eivät ole salatiedettä vaikka siltä välillä tuntuisikin, eikä siihen auta erinäköisten mainosmiesten puheet vallankumouksillista keksinnöistä kaikkine patentteineen ja ihme laitteineen. Terveempi elämäntapa ja liikakilojen karistaminen on lähempänä kuin luuletkaan. Se alkaa siitä kun alat soveltamaan näitä muutamia vinkkejä joka päiväiseen elämääsi. (Ei, sinun ei tarvitse alkaa lenkkeilemään 2 tuntia päivässä tai lopettamaan kokonaan lempiherkkujesi syömistä). Ilman mitään elämäntavan muutoksia ET kyllä tähän valitettavasti pysty, jos et ole valmis näkemään yhtään vaivaa, et ikävä kyllä luultavasti tule onnistumaan. Mutta usko minua, tämä tulee olemaan helpompaa kuin uskotkaan.

Rutiinit ovat tärkeitä vaikket varmasti yleensä niihin sen kummemmin huomiota kiinnitäkään. Itseasiassa rutiinit ovat suorastaan elintärkeitä jokapäiväisessä elämässä. Sitä tottuu heräämään tiettyyn aikaan, suorittamaan aamupesut ynnämuut joka päivä suunnilleen tiettyyn aikaan jne. Tämä on myös yksi merkittävä osa mikä tulee helpottamaan muutostasi hoikemmaksi ja kohti terveellisempaa elämäntapaa (ja parempaa ulkonäköä!). Tiesitkö muuten, että tutkijoiden mukaan ihminen tottuu uusiin rutiineihin keskimäärin 21-30 päivän sisällä. Eli jos noudatat jotain uutta tapaa elämässäsi 3-4 viikkoa, siitä tulee osa sinua.

Tässä muutama pieni elämäntavan muutos jolla voit kääntää elämäsi parempaan suuntaan... mieti miltä tuntuu kuukauden päästä kun voit todeta silloisen elämäsi vihdoin olevan matkalla kohti laihempaa sinua (terveellisyydestä puhumattakaan)! Toki elämässä kaikki mikä on tekemisen arvoista, vaatii hieman vaivannäköä. Eli jos syöt pelkästään perhepitsoja ja juot kokista elääksesi (yksi vinkki, vaihda edes light:iin, totut makuun yllättävän nopeasti), niin et sinä näiden muutaman vinkin avulla hetkessä 20:ntä kiloa laihdu. Mutta toki näiden avulla pääset hiljalleen muuttamaan elämäntapasi paremmaksi (ja oppimaan syömään myös vähemmän tuntematta ylimääräistä näläntunnetta, mutta siitä myöhemmin lisää...)Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Täytä etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin laatikoihin niin lähetän sinulle ilmaisen raportin ja viikottaisen vinkin laihduttamiseen!
Etunimi:
Ikä (alle 18, yli 18, yli 50):
Sähköpostiosoite:
(en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa)


Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)