Laihdutusleikkaus - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

Laihdutusleikkaus - mikä, kenelle?

Laihdutusleikkaukset ovat Suomessa vielä aika uusi asia. Mikael Victorzon Vaasan keskussairaalasta on erikoistunut niihin ja pitää niitä hyvänä keinona hoitaa monia sairauksia. Jos verrataan muihin Pohjoismaihin, Suomessa kyseisia leikkauksia tehdaan ehdottomasti vähiten. Tuoreen tilaston mukaan viime vuonna laihdutusleikkauksia tehtiin noin 400 tässä maassa.

Victorzonin mukaan Suomessa olisi jopa 5000-6000 henkilöä, joille leikkauksesta voisi olla hyötyä. Usein ihmiset sekoittavat laihdutusleikkaukset kauneisleikkauksiin vaikka näillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Laihdutusleikkausten syyt ovat terveyteen liittyviä ja niitä tehdään ainoastaan terveydellisistä syistä.

Hyödyt voivat olla merkittävät, noin 60 % ylipainosta saadaan pois leikkauksen ansiosta, mutta ihmiset siis jäävät vielä lihaviksi. On kuitenkin tärkeä muistaa, että sairaalloinen ylipaino aiheuttaa monia sairauksia kuten kakkosluokan diabetesta, sydän- ja verisuonisairauksia ja korkeaa verenpainetta. Näihin sairauksiin laihdutusleikkaus voi tuoda helpotusta.

Nykyään usein ihmiset joutuvat hoidatuttamaan näitä yksittäisiä eri sairauksia, mutta niiden aiheuttaja, ylipaino ei häviä mihinkään.

Pelkkä leikkaus ei yksistään toki ole ratkaisu, elämäntapojen on myös muututtava. On kiinnitettävä huomiota ruokavalioon sekä harrastettava liikuntaa jossain muodossa.

Laihdutusleikkaukset ovat vain erittäin ylipainoisia varten, vain lievästi ylipainoisille niitä ei ole tarkoitettu. Painoindeksin on oltava yli 40, että leikkausta edes aletaan miettiä. Oman painoindeksisi voit laskea painoindeksisivulla (klikkaa sivun oikeasta reunasta valikosta "Painoindeksi").

Leikkauksesta on hyötyä sairaalloisen ylipainoisille, esim jos painoindeksi on yli 50, on henkilö jo invalidisoitunut eikä pysty toimimaan normaalisti, Victorzon sanoo.

Ennen kuin leikkaukseen on mahdollista päästä, täytyy ensin käydä ravitsemusterapeutin ja sisätautiekspertin juttusilla, koska on tärkeää että henkilö on sitoutunut painonpudotukseensa.

On olemassa erilaisia leikkauksia, mutta niiden perimmäinen tarkoitus on vaikuttaa ruokahalun määrään. Laihdutusleikkaukset toteutetaan tähystyleikkauksina, jossa voidaan ohittaa mahalaukku tai pienentää sitä.

Tämä siis tarkoittaa, että ruoka pääsee heikommin mahalaukkuun tai imeytyy huonommin ohutsuolesta.

Kaikenkaikkiaan, laihdutusleikkaukset ovat sairaalloisen ylipainoisille ja leikkauksen lisäksi elämäntapamuutos on pakollinen ruokavalion ja liikunnun suhteen.

Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Laihdutustuotteet

  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)