Toimiva laihdutusohjelma - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

Tehokas ja helppo LaihdutusohjelmaPainon pudottamisen kaava on yksinkertainen: syö vähemmän ja liiku enemmän. Mutta se ei aina vaan ole niin helppoa, vai onko? Painon pudottaminen pitkällä tähtäimellä ei ole mahdotonta, mutta siihen täytyy sitoutua. Menestyäksesi tarvitset hyvän laihdutusohjelman jolla pääset alkuun. Tässä on kymmenen tärkeää asiaa joiden pitäisi kuulua laihdutusohjelmaasi.

1. Syö joka aamu aamupalaa. Päivittäisen aamupalan syöminen estää liiallista nälkäisyyden tunnetta myöhemmin päivän aikana, ja näin et myöskään menetä kontrollia siitä mitä päivittäin syöt. Säännöllinen ruokailu on osa onnistunutta laihdutusohjelmaa.

2. Täytä jääkaappisi sekä keittiön kaappisi terveellisillä ruoilla ja välipaloilla, rajoittaen liian rasvaisia ja suolaisia herkkuja kuten perunalastuja tai keksejä. Näin voit napostelun tarpeen yllättäessä nauttia terveellisiä herkkuja hyvällä omallatunnolla.

3. Täytä mahasi kuiduilla. Syö paljon hedelmiä, kasviksia, ja kokojyvätuotteita. Myös kotimaiset marjat ovat hyvä kuidunlähde. Kun täytät vatsasi näistä ruoista saaduilla kuiduilla, on mahassasi vähemmän tilaa epäterveellisille valinnoille. Yksi hyvän laihdutusohjelman tärkeimmistä asioista onkin ruokailutottumuksien muuttaminen.

4. Älä lankea pahoille tavoille viikonloppuisin. Useat ihmiset ovat tarkalla laihdutusohjelmalla viikonpäivinä, vain sortuakseen viikonloppuisin syömään enemmän epäterveellisiä ruokia "palkkiona" hyvästä suorituksesta. Valitettavasti tämän seurauksena voit helposti saada takaisin viikon aikana pudottamasi painon.

5. Seuraa annoskokojasi. Käsityksesi siitä, mitä normaalin ruoan annoskoon tulisi olla, ja siitä mikä olisi todellisuudessa oikea määrä, voivat vaihdella suuresti. Mittaa annoksesi tarkasti, etenkin aloittaessasi terveellistä laihdutusohjelmaasi. Alkuun ruoan määrä saattaa tuntua pieneltä, mutta totuttuasi uuteen annoskokoon huomaatkin, että aikaisemmat annokset olivat turhan suuria.

6. Aseta elämäntyylitavoitteita - ei painonpudotustavoitteita. Kun sitoudut syömään terveellisesti, myös painosi alkaa pikkuhiljaa putoamaan. Päivittäinen painonpunnitseminen saattaa lannistaa, ja johtaa monet ihmiset luovuttamaan ja palaamaan entisiin epäterveellisiin tapoihin.

7. Lähtiessäsi matkalle, ota mukaan terveellisiä herkkuja ja välipaloja. Esimerkiksi myslipatukat, banaanit, omenat ja muut hedelmät ovat hyviä välipaloja välttyäksesi houkutukselta ostaa suklaapatukoita tai pirtelöitä.

8. Älä kiellä itseltäsi ruokia joita rakastat! Jos olet täysin suklaariippuvainen, salli itsellesi pala. Kohtuus kaikessa, puolikas suklaapatukka on aina parempi kuin kokonainen. Vältä kuitenkin syömästä herkkujasi joka pävä, säästä ne niihin hetkiin kun todella tarvitset niitä!

9. Aloita liikunta. Tärkeänä osana onnistuvaa pitkän tähtäimen laihdutusohjelmaa on ehdottomasti säännöllinen liikunta.

10. Pidä päiväkirjaa. Kirjaamalla ylös päivittäiset syömisesi, liikuntasi ja mielialasi, pysyt niinsanotusti raiteilla ja motivoidut jatkamaan menestyksekästä laihdutusohjelmaasi.

Painonpudotuksen voi saavuttaa liikkumalla ja syömällä säännöllisesti. Kärsivällisyys auttaa pääsemään tavoitteisiin. Jos jonain päivänä "putoat kärryiltä", älä luovuta vaan kiipeä takaisin ja jatka terveellisiä elämäntapoja taas seuraavana päivänä. Hyvä laihdutusohjelma auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi ja jatkamaan kohti hoikempaa ja terveellisempää elämää!

Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Nopea painonpudotus
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Laihdutustuotteet

  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)