"Laihdutustuotteet ja laihdutusvalmisteet eivät aina toimi tai ole avain laihdutukseen. Muiden osa-alueiden tarvitsee myös olla kunnossa. Apua laihdutustuotteista kyllä voi olla koko laihduttamiseen monellakin tapaa..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä siitä kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti, laihdutuskuuri ja painonhallinta tietoa!

Ovatko kaikki laihdutustuotteet, dieettipillerit ja vastaavat huuhaata? Tässä omia kokemuksiani niistä...

Hei,

toivoisitko että joskus kohdalle tulisi tuote, joka kuin ihmeenkaupalla poistaa liikakilot krapastasi. Niin minä ainakin ennen toivoin. Kunhan ehdin, kerron täällä mitä toimimattomia ja TOIMIVIA tuotteita olen itse kokeillut.

Alla on lueteltuina ilmaisia näyte-eriä laihduttamiseen ja painonhallintaan liittyen.

Yleensä nuo ovat tarjouksia, joissa vastineeksi 30 päivän annoksesta tiettyä tuotetta joudut maksamaan postikulut (4-10 euroa). Eli on mahdollista kokeilla 30 päivää edullisesti ja jos koet, että tuote auttaa motivoitumaan ja edistää tuloksia päämäärään päästäksesi. Nuo tarjoukset eivät edellytä ostamaan lisää. Sinun on vain muistettava peruttaa tilauksesi ennen määräaikaa. Eli jos joku tarjouksista vaikuttaa sellaiselta, että se kiinnostaisi, alla on linkkejä eri paikoista keräämiini "ilmais" tarjouksiin joiden juju on siis maksaa postitus- ja käsittelykulut ensimmäisestä erästä. Eli jos huvittaa niin tässä on mahdollisuus kokeilla liki ilmaiseksi erilaisia laihdutusvalmisteita.

Laihdutusvalmisteet ovat harvoin pelkästään itsestään se ratkaisu painonhallintaan. Usein niistä on kyllä hyötyä tukemassa koko prosessia. Kannattaa siis muistaa, että laihdutustuotteet ovat vain ravintolisä, ei mikään ihmeratkaisu.

1. Ruusunjuuri Extra

Ei tämäkään mikään "ihmeentekijä" ole, sen tarkoitus on olla painonhallinnan tukena. Tämän tuotteen pitäisi parantaa psyykkistä suorituskykyä ja antaa lisäenergiaa. Eli olla mm. motivaatioapuna siinä kohta kun elintapojen muuttaminen terveellisempään suuntaan on henkisesti rankinta. Itse aikanaan kokeilin 3kk vastaavanlaista tuotetta ja huomasin, että tällä yhditelmällä oli virkeyttä lisäävä vaikutus, mutta ilman liikuntaa sekä terveellistä ruokavaliota, vaikutukset kuitenkin jäävät suht. vähäisiksi. Mutta kenties kokeilemisen arvoinen. Kuukauden erän saa postikulujen hinnalla.2. Nushape-ravintolisä ja Nushape for Life-ohjelma

Tämä on aika kallis, jos päätät jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen. Toisaalta tämä on ehkä saatavilla olevista vaihtoehdoista järkevin niin psyykkisen ja fyysisen hyödyn kannalta. Ravintolisä antaa potkua laihtumiseen sekä Nushape for Life-ohjelma auttaa pysyviin tuloksiin ja elämäntapamuutoksiin. Mutta jos päätät kokeilla vain yhtä, uskoisin että tämä on tehokkain. Kuitenkin kannattaa itse miettiä ja tehdä päätös, kokeileminen on kuitenkin pieni sijoitus itseesi jos satutkin tämän tehokkaaksi toteamaan. Tuon ilmaisen tutustumispaketin väitetään olevan yli 140€ arvoinen. Tiedä siitä sitten. Kuukauden erän saa nyt ilmeisesti rajoitetusti postikulujen hinnalla.3. Vapaa Kierto Omega-3

Hyvien rasvojen saanti on tärkeää myös laihduttaessa varsinkin jos rasvansaantia muuten rajoitetaan. Tämän sanotaan myös laskevan verenpainetta ja alentavan kolesterolia. Jos olet aloittamassa liikuntaharrastusta tämän sanotaan vaikuttavan lievittävästi nivelkipuihin sekä jäykkiin niveliin. Lisänä on myös D-vitamiinia. 2 kuukauden erän saa postikulujen hinnalla.4. Multiblue Extra - Terveyden ja energian luonnollinen lähde

Ei ehkä paras tai hyödyllisin tuote jos pelkkä laihduttaminen on mielessä. Jos kuitenkin yleinen hyvinvointi kiinnostaa, voi tästä olla hyötyä. MultiBlue EXTRA on terveyden ja energian täysin luontainen lähde. Se koostuu mustikan, aronian ja mustaseljan yhdistelmästä. Tuote perustuu 100 % pohjoisen luonnon tuoreisiin marjoihin. Kokeile vaikutusta 30 päivän ajan vain 0 € ja osallistu kilpailuun ja voita 450 € lahjakortti valinnaiseen ruokakauppaan. Kuukaden erän saa postikulujen hinnalla ja samlla osallistuu 450 euron arvontaan.5. Ilmainen sykemittari tai treenisetti + 2 Kunto Plus lehden numeroa

Tämä tarjous on jo pelkästään tuon sykemittarin takia TODELLA hyvä. Helposti alkaa rehkiä liian kovilla sykkeillä, joka ei ole parasta hyötysuhteeltaan laihduttaessa. Muutenkin se on helppo keino tarkkailla, että liikunnasta jota suorittaa on maksimaalinen hyöty. Kunto plus lehdissä on sitten lukemista vaikka ennen nukkumaanmenoa. 2 numeroa ja SYKEMITTARI tai TREENISETTI postikulujen (6.90€) hinnalla.Jos päädyt näitä laihdutustuotteita tai laihdutusvalmisteita kokeilemaan, olisitko ystävällinen jakaisit kokemuksesi (niin positiiviset kuin kenties negatiiviset) kanssani. Kiitos! antti(at)laihduttaminenPISTEorgKirjoita etunimesi ja ensijainen sähköpostiosoitteesi vieressä olevaan laatikkoon niin lähetän sinulle ILMAISEN raporttini kätevästi sähköpostiisi. Saat myös kätevästi kerran viikkoon hyviä vinkkejä laihduttamiseen ja siihen kuinka säilyttää uusi painosi jottet kokisi sitä ikävää jojo-efektiä. Viikottainen vinkki-klubi on myös ilmainen!

HUOM. Vihaan roskapostia yhtä paljon kun sinäkin. En missään nimessä jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa! (voit myös lopettaa vinkkien saannin milloin vaan kun koet, ettet enää hyödy niistä).Niin, ja sitten muutama toimiva esimerkki vinkkeistä, joilla jo pelkästään tulee olemaan iso vaikutus kohti hoikempaa itseäsi... hyödyntämällä yhä useampaa vinkkiä tuloksesi varmasti yllättävät sinut positiivisesti!

Täytä etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin laatikoihin niin lähetän sinulle ilmaisen raportin ja viikottaisen vinkin laihduttamiseen!
Etunimi:
Ikä (alle 18, yli 18, yli 50):
Sähköpostiosoite:
(en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa)
Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti i>

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Nopea painonpudotus
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)