Zone Dietti - "Saat pian selville salaisuudet siitä kuinka SINÄ voit välttää epäonnistuneet laihdutusyritykset näiden ILMAISTEN ja HELPPOJEN vinkkien avulla joita suurin osa ihmisistä EI KOSKAAN tule tietämään..."

- Laihduttaminen.org


Laihdutus vinkkejä, kuinka laihduttaa ja laihtua nopeasti. Dieetti ja laihdutuskuuri tietoa !

Tervetuloa Laihduttaminen.org sivustolle

Zone dieetti! Monet julkkikset pitävät tästä, se saattaisi sopia myös sinulle!

Zone dieetti ateriat koostuvat 40% hiilareista (hiilihydraateista), 30% hyvistä rasvoista sekä 30% proteiinista. Tätä sitten kutsutaankin 40-30-30 suhdeluvuksi. Nämä luvut on valittu, koska ne ovat dieetin kehittäjän Dr. Barry Searsin mykaan välttämättömiä, että kehosi pystyy säilyttämään päivittäisen tasapainosi. Tämä on myös syy miksi sinun ehkä kannataisi kokeilla Zone diettiä!

Monilla dieetteillä on yksi yleinen ongelma; sinun täytyy ostaa kaupasta vain tietyntyyppisiä ruoka-aineita, jotta pystyt toteuttamaan laihdutukseen tarvittavaa ruokavaliota. Tällä dieetillä sinun tarvitsee vain tarkkailla suhdelukua, jottet syö liikaa esim. hiilihydraatteja. Näin ollen sinun ei tarvitse luopua kokonaan mistään lempiruuistasi. Dieetin kehittäjä Dr. Barry Sears on vakuuttunut, että jos syöt hiilareita, rasvoja ja proteiinia tällä maagisella 40:30:30 suhteella, tietyt hormoonit pysyvät tasapainossa ja näin ollen olet juuri oikeassa "zone":ssa.

Näillä hormooneilla tärkoitetaan tässä yhteydessä lähinnä insuliinia. Zone dieetti toimii teorialla, että ylimääräinen insuliinin taso, hormooni joka auttaa säätelemään verensokeritasoa, tekee meistä ylipainoisia. Tämä ruokavalio pitää sitten insuliinin tason oikeassa määrässä. Zone dieetti on suosittu mm. siksi, että sen uskotaan olevan tieteellinen laihdutusohjelma.

Zone dieetti on matala-hiilari / korkea-proteiini dieetti vähän samoin kuin atkinsin dieetti tai south beach dieetti. Ruokailuja olisi hyvä olla viiden tunnin välein. Koita myös välttää ravintoa, joita yleensäkin on taipumus syödä liikaa; esim. karkkia, sipsejä ja yleisestikin roska ruokaa. Erossa pitäisi pysyä myös perunasta, maissimuroista, vaaleasta leivästä, riisistä, makaroonista ja vehnäjauhoista.

Suosituslistalla taas löytyy mm. kirsikat, viinirypäleet ja pähkinät, vihannekset, proteiinipitoiset ainekset (mm. kana, kalkkuna, kala, tonnikala, maitorahka, raejuusto) sekä hyvät rasvat kuten omega-3:nen. Tee (varsinkin vihreä tee), kaakao ja vesi ovat suositeltuja juomia, kahvin kulutusta pitäisi välttää (ja ainakin lopettaa sokerin käyttö sen kanssa).

Yksi syy miksi zone dieetti toimii monilla on, että se on itseasiassa vähäkaloridieetti. Kun hiilareita syödään suhteessa vähemmän ja proteiinia enemmmän, auttaa proteiini pitämään nälän loitolla pidempään, hiilarithan eivät nälkään kovin hyvin pidä. Näin ollen päivittäinen kalorinotto vähenee ja alat laihtua!

Dieetin kehittäjän kotisivut, josta löytyy kaikki tarvittava tieto Zone dieetistä: http://www.drsears.com/welcome.page

Tämä on myös hyvä sivusto Zone dieettiin liittyen: http://www.ahjos.net/zone/

Wikipedia tietää myös lisää Zone dieetistä http://fi.wikipedia.org/wiki/Zone_dieettiHyviä ja huonoja puolia löytynee lisää, mutta tuossa nyt oli muutama. Sinun kannattaa jutella lääkärisi kanssa ennenkuin alat kovin dramaattisia muutoksia ruokavalioosi tekemään. Tee se myös varsinkin silloin jos olet alle 18v, raskaana tai imetät. Nämä vinkit on tarkoitettu vain tiedon saamiseksi, en ota mitään vastuuta jos päätät kokeilla niitä.Niin, ja sitten niihin lupaamiini vinkkeihin...

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

Nyt kun aloin puhua juomisesta, jatkan vielä samalla linjalla toisen vinkin kohdalla. Veden juonti. Se on toinen todella tärkeä asia. Sinä olet 75 % vettä. Veden juonnilla on monta hyvää puolta. Tässä niistä muutama. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähäemmän kehosi tuntee tarpeelliseksi säilöä sitä kehoosi; turvotus vähenee! Juo herättyäsi kaksi lasia vettä, se antaa kropallesi virkistävän vaikutuksen. Juo päivän aikana kolme litraa vettä, pidä vesipullo ulottuvillasi koko päivän, näin ollen juot kokoajan. Vedessä ei ole kaloreita joten myös ennen ateriointia on hyvä juoda lasillinen vettä, joka täyttää vatsaasi ja näinollen et syö niin iso annosta ruokaa. Voit myös sekoittaa välillä veteen jotain vähäkalorista mehutiivistettä (esim Funlight). Laihdutuksen yhteydessä on tärkeää juoda vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. On myös hyvä luoda rutiineja vedenjuontiin; esim. kaksi lasia heti kun herää, lasillinen aamupalan jälkeen, ruokailujen välissä jne. Veden juonti myös auttaa pitämään nälkää loitolla. Lisää tästä vielä myöhemmin...

Täytä alle tiedot niin saat ilmaisen raporttini sisältäen 10 parasta löytämääni vinkkiä laihdutukseen!

Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja etunimesi alle olevaan laatikkoon saat ilmaisen raporttini, jonka avulla voit olla kohta matkalla kohti hoikempaa itseäsi jo tänään! Uskalla ottaa se ensimmäinen askel (tai oikeastaan toinen, ensimmäinen oli kun tulit sivulleni ja luit tänne asti), se on asia jota en voi tehdä puolestasi. Saat lisäksi joka viikko uuden vinkin, joka auttaa sinua tavoitteessasi kohti ihannepainoasi! Vihaan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin, eli en jaa sähköpostiosoitettasi kenenkään kanssa!

Suosittuja kirjoittamiani artikkeleita....
Rasvanpoltto Helppo liikunnan aloittaminen Atkinsin Dieetti Vähä hiilihydraatti dieetti Laihduttaminen

 

   Painonhallinta kuntoon
  
Sisällysluottelo:
  
- Aloitussivu
  
- Helppo laihdutus (lue ensin)
  
- Parhaat laihdutusvinkit!
  
- Ilmainen vinkkini kerran viikossa suoraan sähköpostiisi!
  
- Laihdutusohjelma
  
- 10 kilon laihdutus
  
- Helppo liikunnan aloittaminen
  
- Nopea painonpudotus
  
- 5 kilon laihdutus
  
- Atkinsin Dieetti
  
- Zone Dieetti
  
- Vähä-hiilihydraatti (karppaus) dieetit
  
- Rasvanpoltto
  
- Painoindeksi ja painoindeksilaskuri
  
- Kalorilaskuri ja kaloritaulukko
  
- Laihdutustuotteet

  
- Laihdutusleikkaus
  
- Kalaöljy ja Omega 3 rasvahapot
  
- Hiilihydraatit ja laihduttaminen


Copyright 2007 Laihduttaminen.org Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä: info @ laihduttaminen.org (<-ilman välilyöntejä)